Services
      Seguros
Courses
Fishing and apnea
      Ordenadores
Sport diving
      Reguladores
CERCADOR
NOVETATS
BC with Regulators Checking
70€
BC Checking
39€
Regular Regulators Checking
70€
Compensated Regulators
85€
OFERTES
INFORMACIÓ
    Avís legal
    Condicions d´ús
    Contacta amb nosaltres
    Formes de pagament

Avís legal

Objecte
La present pàgina Web ha estat dissenyada per donar a conèixer públicament la informació relativa als continguts mercantils, activitats, serveis i productes oferts per Blaumar Bivalvia S.L.. (a partir d'ara BLAUMAR, amb CIF B60764677, amb domicili al Port de Mataró Modul2; 08302 Mataró, Barcelona, Espanya; amb mail de contacte blaumar@blaumar.cat. A més es possibilita l’accés a d'altres informacions, productes i serveis d'empreses diferents a la de BLAUMAR així com aquelles que esdevinguin accessibles a través dels enllaços ("links"). BLAUMAR, es reserva el dret a modificar la present política a la seva discreció si ho considera oportú o per exigència de les noves legislacions vigents.

Compromís de BLAUMAR sobre protecció de Privacitat
Garantir la protecció, privacitat i seguretat de la seva informació personal és important per a BLAUMAR i també pel mode en què duem a terme la nostra empresa, en compliment amb les lleis sobre privacitat, protecció de dades i seguretat de dades. Esperem que la política descrita a continuació l'ajudi a entendre quina informació pot emmagatzemar BLAUMAR, com la pot utilitzar BLAUMAR i amb qui la podem compartir.

Informació personal
A través del nostre lloc Web, BLAUMAR no recollirà cap informació personal identificable sobre vostè, com per exemple, nom, adreça, número de telèfon o e-mail; o sigui, el que es descriu com "informació personal" , a no ser que vostè, voluntàriament, decideixi proporcionar-la (per exemple, mitjançant els formularis de contacte). Si vostè no vol que ens arribi la seva informació personal, si us plau, no ens la enviï.

Quan vostè ens proporciona la seva informació personal, generalment la utilitzarem per respondre les seves preguntes o processar les seves comandes.

També, per millorar la nostra relació amb vostè, podem emmagatzemar i processar informació personal i compartir-la dins de BLAUMAR per entendre millor les seves necessitats i alhora millorar els nostres productes i serveis; o podem (o un tercer en nom nostre) utilitzar la informació personal per posar-nos en contacte amb vostè i així proporcionar un millor recolzament de les seves necessitats.

Si vostè no desitja que la seva informació personal sigui utilitzada per millorar la nostra relació amb vostè (especialment màrqueting directe), respectarem la seva opció. Nosaltres no venem ni lloguem la seva informació personal a tercers.

Seguretat
BLAUMAR pren mesures de precaució per garantir la seguretat de la seva informació personal i s'esforça a dur-ho a terme estrictament. Protegim la seva informació personal de la pèrdua, destrucció, falsificació, manipulació i accés no autoritzat.

Responsabilitat i enllaços a altres llocs Web
BLAUMAR, no es fa responsable sota cap concepte per cap tipus de dany que es pogués ocasionar als usuaris del lloc web de BLAUMAR. Tanmateix, BLAUMAR no és responsable de las polítiques de privacitat o el contingut d'altres llocs web que estan enllaçats pel lloc web de BLAUMAR.

Preguntes i Comentaris
Si vostè te alguna pregunta o comentari sobre la política de privacitat de BLAUMAR, si us plau, posi's en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a blaumar@blaumar.cat , o mitjançant carta per correu postal a l'adreça fiscal indicada al principi d'aquesta pàgina.