Skip to content

Botiga

En Blaumar pots trobar tot el material que necessites per al busseig. Amb més de quaranta anys d’experiència al sector, us oferim les principals marques de busseig amb un bon assessorament, procurant que el material que compreu sigui el que realment necessiteu i amb totes les garanties dels nostres proveïdors. Així mateix també us aconsellem perquè la vostra compra sigui satisfactòria tant a curt com a mitjà termini i veient l’ús que us voleu donar, podem mirar el més apropiat amb una atenció personalitzada per personal amb més de quaranta anys d’experiència en el sector.

Vestits de neoprè

Hi ha infinitat de models i prestacions, a la Mediterrània normalment bussegem amb neoprès de 5mm o 7mm de gruix, depenent de si és per a persones ni més ni menys.

Hi ha principalment 3 categories en funció de la protecció tèrmica que ofereixen.

  • Humits: ideal per a l’estiu, molt còmodes i fàcils de posar i treure, normalment porten cremalleres per facilitar la col·locació de braços i cames.
  • Semi-secs: habitualment usats a la primavera i tardor, amb punys de braços i cames estancs i cremallera estanca per evitar al màxim el moviment de l’aigua dins del neoprè, tenen un poder calorífic mitjà, ia partir de 16 graus es poden utilitzar per bussejar amb cert confort.
  • Vestits secs: totalment estancs es pot posar sota roba d’abric i no es mulla, de manera que és apta pel busseig durant tot l’any amb gran confort, cal entrenar-se per utilitzar aquest tipus de vestit, ja que el funcionament requereix certa atenció específica per evitar incidents.

A Blaumar si ens ho compres un, et fem una petita classe teòrica i t’acompanyem a la teva primera experiència per garantir la vostra seguretat. També tenim disponible el curs de vestit sec per si vols aprofundir una mica més en la tècnica i els materials que hi ha.

Reguladors

Els reguladors són el que ens dóna l’aire quan estem en immersió, per tant, procurem que les marques amb les quals treballem, tinguin totes les garanties, recanvis i servei postvenda.

Hi ha principalment 3 grans categories de reguladors, primer preu, gamma mitjana i alta gamma, lelecció pot ser de caràcter econòmic, per lús que se li donarà o per prestacions.

Tots els reguladors que vénen a la Unió Europea han de passar la norma EN-250A que estableix els cabals mínims que ha de subministrar un aparell d‟aquestes característiques en diferents situacions i que garanteixen la total fiabilitat del de l‟aparell durant totes les immersions que es puguin dur a terme.

Ulleres de busseig

Les ulleres de busseig són una part importantíssima de l’equip i s’han de provar abans de comprar-les per evitar sorpreses, ja que ens han de permetre bussejar-hi còmodament durant llargs períodes de temps.

El més important és que ens adaptin bé a la cara i sentir-les perfectament adaptades, amb l’assessorament d’un professional l’elecció sempre és més encertada, ajudant a triar entre un o dos vidres, sense marc (frameless) o amb marc, de silicona transparent, negre, o de colors.

Les alets i els escarpins

Per al busseig normalment s’utilitzen aletes regulables amb tira posterior que permet utilitzar escarpins amb sola, semblants a una bota amb la qual es pot caminar tranquil·lament sobre qualsevol superfície sense que es malmetin o patir relliscades.

Per al busseig amb apnea normalment s’utilitzen aletes calçants i que requereixen un escarpí sense sola, més econòmics però menys resistents que els escarpins amb sola, cal utilitzar calçat per evitar que es trenquin, amb aquest tipus d’aletes el peu es mou més còmode i l’aletejada és més eficient. Per al busseig no ens cal una aletejada tant eficient i prioritzem la comoditat per posar i treure, la mobilitat i la facilitat per sortir de l’aigua amb elles.

La duresa de la pala és important i cal triar la que més s’adapti al nostre físic i estil de busseig.

Jackets o armilles hidrostàtiques

El control de la flotabilitat és essencial per gaudir al màxim del busseig. Per tant un bon jacket et garanteix un gran control de la flotabilitat en totes les circumstàncies en què et puguis trobar, així mateix la fiabilitat d’aquest aparell és important i cal triar-ne un amb el que ens sentim còmodes i sigui pràctic per al estil de busseig que nosaltres practiquem.

Assegurances

Consulta les nostres assegurances de busseig.